Motoren, Trikes, Scooters, Quad's                         reparaties, onderhoud en occasions.


KOM Motoren is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Metslawier, vlak boven de 11 steden stad Dokkum met jarenlange ervaring op motorfiets en trike gebied.

________________________________________________________________


 

Quad's

Door de grote ervaring op het gebied van quad's is alle technische kennis en kunde beschikbaar om uw quad te voorzien van het beste onderhoud. 

Geeft u uw bezit in handen van een beun de haas? Jammer, want zeker bij een motorfiets is het van het grootste belang dat alles goed in orde is. neem geen risico's en laat u motor, scooter of quad over aan professionals.

Scooters

Scooters zijn geen motoren, maar daarom niet minder gevoelig voor slijtage en zeker niet minder onderhoud gevoelig. 

Vaak wordt een scooter bereden door de jongere weggebruiker en wordt deze, nog meer dan een motor, puur gezien als vervoermiddel om van A naar B te reizen. Hierbij komt het onderhoud vaak op een tweede plek. Zorg dat u of uw kind veilig van en naar bijvoorbeeld school reist en laat ook een scooter jaarlijks voorzien van een onderhoudsbeurt.

Motoren

KOM Motoren is gediplomeerd en gespecialiseerd in motoren en in het bezit van alle benodigde papieren. KOM Motoren is klaar op de toekomst en in het bezit van alle papieren om uw motor APK te kunnen en mogen keuren. Nu nog niet aan de orde, maar wie weet wat de toekomst ons brengt. uiteraard kunt u met uw motor, scooter of quad bij KOM Motoren terecht voor alle reparaties en onderhoud. Maak hiervoor gebruik van het contact formulier of maak telefonisch direct een afspraak.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Trikes

KOM Motoren is gespecialiseerd in reparatie's en onderhoud van Trikes en heeft de meest voorkomende onderdelen op voorraad om uw trike te repareren of aan te passen. Tevens zijn er bij KOM Motoren vele accessoires verkrijgbaar voor uw Trike. In maart 2017 heeft KOM Motoren alle onderhouds-werkzaamheden  van BOHAZE TRIKES uit Surhuisterveen overgenomen en kan dus niet alleen u quad, scooter of motor onder handen nemen, maar dus ook uw Trike. 

LET OP! dat uw Trike een verplichte jaarlijkse APK keuring moet doorstaan, ook hiervoor komt u naar KOM Motoren.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend bezoekje.

Een vriendelijk verzoek om uw bezoek telefonisch aan te kondigen zodat u niet voor een dichte deur staat.